civilization-world-presla-do-verejne-bety
Novinka Civilization World přešla do veřejné bety

Civilization World přešla do veřejné bety

Ondřej Švára

Ondřej Švára

7. 7. 2011 05:38
Reklama

Ještě během léta by se měl objevit na facebooku port nejznámější herní strategie Civilization s přídomkem World. Zákulisní klepy aktuálně hovořily o tom, že se každým dnem schyluje ke spuštění otevřené testovací bety a je to tady. Vývojáři prý uvítají každého dobrovolného testera, je tedy vhodné sledovat dění přímo v jeho epicentru zde a začít hrát. Testování je nutné, neboť Civilization World je prý stále ještě v dost rozpracovaném stavu.

Bohužel, zájem publika o Civilizaci zdarma, která vypadá trochu jako staré Heroesy, je od včerejška tak enormní, že hře okamžitě zkolabovaly servery. Tisíce lidí mají problémy s připojením.  Nám se podařilo do hry dostat až na potřetí a pouze na chvíli. Berte tedy za vděk několik málo čerstvých screenshotů dole.

Facebooková hra Civilization World má nabídnout spolupráci hráčů z velké komunity. Kooperace je alfou a omegou titulu. Do jedné hry se má zapojit až dvě stě uživatelů, kteří se budou snažit ovládnout mapu tím, že budou vytvářet či rušit vzájemní pakty. “Chceme, aby měli hráči jak dlouhodobé, tak krátkodobé cíle. Trofeje, jež postupem hrou odemknete budou přenášeny ze hry do hry, přičemž je můžete přátelům předvádět vystavené v trůním sále,” prozrazuje Sid Meier. Důležitá okolnost, že se hráči do Civilization připojují v různou dobu, prý zásadně mění tempo a herní mechaniky a tím i zážitek z hraní.

Od ledna Firaxis podrobovali facebookovou Civilizaci uzavřenému alphatestingu.

Civilization World přešla do veřejné bety
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama