lide-z-respawnu-spousti-webstranky
Novinka Lidé z Respawnu spouští webstránky

Lidé z Respawnu spouští webstránky

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 6. 2011 09:30
Reklama

Schválně, zda poznáte, jaká hra se skrývá za rozostřeným obrázkem na nově spuštěných webových stránkách společnosti Respawn Entertainment. Ano, to je ta firma, kterou si po nuceném odchodu z Infinity Ward založili pánové Jason West a Vince Zampella. Zatím veškeré domněnky a spekulace vedou k tomu, že se bude jednat o sci-fi střílečku ve stylu Resistance a Killzone. Má to ovšem jeden háček - pořád jde o spekulace a domněnky, že...

Není to ovšem jediná věc, kterou lze nalézt na Respawních stránkách. Pokud si trochu zaklikáte, tak objevíte fotografie tamějších kanceláří těsně po odchodu z IW/Activisionu a několik málo slov ke všem členům týmu. V novinkové sekci si zase můžete přečíst, že s Respawnem pracuje i Iain McCaig. Ačkoliv jde o jeho první významnější štrejch v rámci videoher, tak tenhle chlapík se podílel na realizaci filmů s Jamesem Bondem a novodobé Star Wars trilogii.

Vraťme se ale k tomu, o jakou hru se vlastně jedná. Z výjádření šéfa EA Games, Franka Gibeaua, se dá odtušit, že zatímco série Medal of Honor a Battlefield budou cílit na fanoušky řekněme realistických válečných akcí, tak v nové hře od Respawnu budeme moci skutečně zažít naprosto cokoliv. Ergo sci-fi. Ergo se těšíme. Ergo kladívko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama