square-enix-chce-ozivovat-stare-znacky
Novinka Square Enix chce oživovat staré značky

Square Enix chce oživovat staré značky

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 6. 2011 14:19 4
Reklama

Prezident vydavatelství Square Enix Yoichi Wada aktuálně naznačil, že by společnost skrz svá některá studia ráda oživila některé pozapomenuté herní značky. A udělala jim stejný reboot, jako nyní připravuje kapitálově spřátelené Crystal Dynamics v titulu Tomb Raider.

Wada na nedávném setkání s investory hovořil o Wii U jako o možné platformě pro dlouho vyvíjené Dragon Quest X a zároveň zmínil, že Square přemýšlí nad oživením několika zvučných sérií, akorát že si ještě vyžádá nějaký čas na zvolené správného způsobu jejich oživení.

Kromě oficiálně připravovaného Deus Ex, Tomb Raider a také Thiefa 4 bez data vydání se šušká o možné reinkarnaci prestižní série Legacy of Kain, která byla před lety už jednou odvolána. Aktuálně je předmětem spekulací exkluzivní průzkum k možným názvům nové hry ze světa Legacy of Kain, v nichž figurují termíny: Obsidian Blood, Obsidian Sun, Dead Sun nebo Revenant.

Faktem zůstává, že Square Enix vydavatelsky utěšeně bobtná a po koupi Taita a Eidosu přichází myšlenky na nové zpeněžení starých fláků celkem logicky.

Není od věci si ve videu připomenout intro z Blood Omen, první hry série:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama