second-sight-2-nebude-rika-crytek
Novinka Second Sight 2 nebude, říká Crytek

Second Sight 2 nebude, říká Crytek

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 6. 2011 08:28 2
Reklama

Příliš málo ohlasu sklidila před šesti lety jinak velmi povedená third person akce Second Sight a studio Crytek UK ukončuje spekulace na téma jejího druhého pokračování. To prostě nebude, protože se na něm nikdy nepracovalo kvůli údajně malému zájmu publika. "Nezdálo se nám výhodné značku jakkoliv rozšiřovat," řekl Karl Hilton, šéf Crytek UK, což je dnes převlečené Free Radical Design, tedy studio které má kromě efpéesky TimeSplitters na svědomí právě první Second Sight.

Second Sight bylo v roce 2004 vydáno na konzole a rok později přišel překvapivě i port pro PC, který nebyl v plánu. I přes solidní osmičková hodnocení se obdoba Splinter Cella neprodávala úplně dobře, skončila pod hranicí milionu kopií.

Přesto si mezi fanoušky dodnes udržuje dobrou pověst. Třeba proto, že hrajete za uprchlého chovance blázince, který oplývá zvláštními schopnostmi jako telekinezí, neviditelností nebo léčením a tyto schopnosti časem zesilují, takže nakonec kupříkladu házíte nábytkem i lidmi. Hru doplňuje zajímavý dvouúrovňový příběh, kde hrdina poznává sám sebe a zjišťuje, kdo vlastně je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama