multiplayer-gridu-je-zachranen
Novinka Multiplayer Gridu je zachráněn

Multiplayer Gridu je zachráněn

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 6. 2011 13:45
Reklama

Poměrně kvalitní a bezproblémový multiplayer k závodní hře Race Driver: Grid se v polovině června ocitl v kačírku. Codemasters totiž oznámili, že s podporou serverů ve verzích pro PC a PlayStation 3 kvůli jistým smluvním sporům končí a nadále budou udržovat online pouze port pro Xbox. Stalo se tak po pouhých třech letech života hry.

Do věci se však naštěstí aktuálně vložila společnost GameRanger, která se od roku 1999 zabývá herním online servisem, a ta slíbila, že se o nové zapnutí serverů Gridu postará. GameRanger v současnosti podporuje přibližně šest stovek multiplayerových her a na kontě má záchranu takových kousků jako Tiger Woods PGA Tour 2008, Need for Speed: Most Wanted nebo The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth. Klient pro hraní všech titulů s podporovou GameRangeru si můžete stáhnout zde.

Ještě ke Gridu: je veřejným tajemstvím, že v roce 2012 bychom se měli dočkat nového pokračování. Codemasters jej slíbili, ovšem hra evidentně vzniká pod neobvykle silnou rouškou informačního temna. Vlastně je s podivem, že takovýto prototyp mainstreamové hry má přijít na trh až čtyři roky po svém předchůdci. Titul vzniká ve studiu Southam, kde se vyráběl také třetí Colin McRae: DiRT.

Připomeňte si Grid na videu s králem driftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama