playstation-4-je-zatim-v-nedohlednu
Novinka PlayStation 4 je zatím v nedohlednu

PlayStation 4 je zatím v nedohlednu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 6. 2011 13:57 3
Reklama

Po oznámení nového Nintenda Wii U a náznaků, že v Microsoftu chystají následníka Xboxu 360, stáčejí se podobné otázky také na Sony. Hráči chtějí vědět, kdy mohou očekávat PlayStation 4, šéf americké divize pro ně ale nemá slova útěchy.

Jack Tretton, který se ještě před dvěma týdny na pódiu E3 kál za problémy spojené s hacknutím PlayStation Network, uvedl pro magazín Forbes, že se jeho firma plně soustředí na PlayStation 3 a PlayStation Vita a žádnou novou platformu nechystá. Tretton si navíc myslí, že ani po technologické stránce nejsou schopní nabídnout něco výrazně lepšího, než nabízejí skrze PlayStation 3 a tvrdí, že všemožná vylepšení konkurentů se točí jen kolem přidávání funkcí, které už PS3 má.

V závěru proto Tretton naznačil, že o nové konzoli se ještě nějaký ten čas vůbec nebude mluvit, bez ohledu na to, co provádí konkurence. A ta je pravděpodobně na nohou, Microsoft by totiž měl podle spekulací představit svoji konzoli příští rok a zahájit její prodej v roce 2013. Těžko ale soudit, nakolik jsou tyhle „zaručené“ zprávy dílem faktů a dílem výmyslů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama