virtual-boy-jakozto-regulerni-automat
Novinka Virtual Boy jakožto regulérní automat

Virtual Boy jakožto regulérní automat

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

16. 6. 2011 09:21 1
Reklama

V době, kdy se všechny tři hlavní herní hardwarové firmy stále více odvolávají na využití 3D obrazu, se spousta hráčů vrací zpět ke 3D konzoli, která byla naprosto strašná. Řeč je pochopitelně o hračce Virtual Boy, která umožňovala vůbec poprvé v "pohodlí" domova hrát hry ve třech rozměrech.

Celá ta sranda ale měla hned několik omezení. Za prvé - nesměli jste hrát déle, než 45 minut, jinak vám začlo být šoufl. Za druhé - museli jste si zvyknout, že grafika se skládá z červených čar a černých ploch. A za třetí - museli jste být naprostí blázni, abyste si ty červené brýle na kuří nožce s nabídkou úžasných čtrnácti her koupili. Dnes však jde o celkem raritní kousek, který, podobně jako třeba Duke Nukem, získal slušné stádo obdivovatelů z řad těch, kteří s ním nikdy nepřišli do styku.

Aktivitě jednoho z horlivých fanoušků, moddera Tighe Loryho, však musíte tleskat úplně všichni. Z obyčejného Virtual Boye, kterého se mu povedlo sehnat na blešáku v sousedství, totiž vytvořil plnohodnotný hrací automat. Uznejte, že byste si něco takového s chutí vystavili vedle vašeho nadupaného PC a třech konzolí? My tedy ano.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama