docka-se-cod-black-ops-dalsiho-dlc
Novinka Dočká se CoD: Black Ops dalšího DLC?

Dočká se CoD: Black Ops dalšího DLC?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

16. 6. 2011 08:33
Reklama

Update: Potvrzeno. DLC se bude jmenovat Annihilation a vyjde 28. června. Nejdřív na Xbox Live, s měsíčním zpožděním na PC a PS3.

Původní zpráva: Zatímco Infinity Ward zásobili své díly Call of Duty maximálně dvěma balíčky map, v případě čtvrtého dílu dokonce jen jedním rejžováním peněz, lidé z Treyarchu si vždycky našli způsob, jak z nás vymámit pár zlaťáků navíc. A jiná situace nenastane zřejmě ani v případě aktuálního Call of Duty: Black Ops. To se chystá příští měsíc vstoupit do Elite režimu, ale ještě než se tak stane, se možná dočkáme oznámení nového DLC. Už v přiloženém texťáku u stahovatelného balíku Escalation se psalo cosi o mapě zvané Silo.

Na letáku z GameStopu, který dostala fanouškovská stránka Black Ops 24/7 právě tuto mapu nacházíme a hádejte co - není sama. Spolu s ní by se v novém DLC měly objevit ještě Hangar 18, Hazard, Drive-In a nová mapa se zombíky. Zdá se vám to jako naprosto nevěrohodný únik informací, který si mohl vytvořit kdokoliv s minimálními zkušenostmi s Photoshopem? No jo, jenže úplně stejným způsobem unikly letos v dubnu na veřejnost i informace o předcházejícím DLC. Ani Activision, ani Treyarch se navíc nepokusily tuto zprávu nijak dementovat, což rovněž nahrává dalším spekulacím.

Náhoda? Neřekli bychom!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama