sledujte-puvodni-videa-z-e3-2011
Novinka Sledujte původní videa z E3 2011

Sledujte původní videa z E3 2011

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

10. 6. 2011 10:27 3
Reklama

Update (10. 6. 12:50): Máme pro vás další videoblog z dílny našich reportérů - Jarda se v něm vyznává z lásky k sérii Driver. Novinkou mezi našimi původními videy je také zajímavý rozhovor o komiksové akci The Darkness II.

Update (9. 6., 13:25): V další várce videomateriálů od Pavla a Jardy najdete dva nové videoblogy. Pavel se rozpovídal o Prey 2, Jarda hned o třech zajímavých titulech v čele s překvapením The Darkness II.

Zpravodajství z letošního ročníku Electronic Entertainment Expo pro vás na Hrej připravuje početný tým lidí. Dva z nich ale mají výsadní pozici: Pavel Dobrovský a Jaromír Möwald jsou přímo v Los Angeles, absolvují všechny důležité tiskové konference a bezpočet schůzek s vývojáři, prezentací a hands-on zajímavých titulů. Zahálet přitom nenechávají ani své kamery, a tak si můžete užívat vedle mnoha desítek oficiálních trailerů v sekci Hrej TV také původní videa z místa dění. Co všechno už kluci natočili?

V první řadě se s vámi samozřejmě dělí o dojmy ve svých videoblozích. S Jardou a Pavlem jste tak mohli sledovat cestu do L.A., relaxaci a výlety krátce před započetím výstavního mumraje, a seznámit se s jejich bezprostředními dojmy z tiskovek velkých společností Microsoft a Sony. K tomu se pak přidávají původní rozhovory a záběry z hraní: v akci tak uvidíte Pavla s wipEoutem 2048 na novém handheldu PS Vita a pod palbou našich dotazů lidi ze studií Sledgehammer či Telltale.

Podívejte se v souhrnném rámečku pod článkem na všechna naše E3 videa a vězte: další budou přibývat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama