zname-line-up-akce-summer-of-arcade
Novinka Známe line-up akce Summer of Arcade

Známe line-up akce Summer of Arcade

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2011 15:12
Reklama
Microsoft oznámil hry, které budou distribuovány v rámci tradiční letní akce Summer of Arcade. Do letošního programu je zapojeno pět účastníků, akční strategie Toy Soldiers: Cold War od Signal Studios, průzkumná akce Insanely Twisted Shadow Planet studia Fuelcell, pohybová oddechovka Fruit Ninja Kinect od týmu Halfbrick, nádherné akční RPG Bastion vývojářů ze studia Supergiant a božská hra From Dust od Ubisoftu Montpellier. Krátké ukázky zmíněných her uvidíte v přiloženém traileru, více se o jednotlivých titulech dozvíte na jejich kartách v naší databázi (nabídka související hry vpravo).

Čtvrtý ročník tradiční letní akce na podporu menších titulů odstartuje 20. července, po následujících pět týdnů poběží propagační kampaň, v níž se postupně po sedmi dnech vystřídají výše zmíněné projekty. Reklama obvykle zvýší prodeje na celé síti Xbox Live Arcade, nejvíce z ní pochopitelně těží zúčastněné tituly. Jejich ceny zatím nebyly zveřejněny.

V loňských ročnících akce mimořádně uspěly oceňované projekty Limbo, Shadow Complex nebo Trials HD. Očekáváme, že se některý z letošních účastníků svou mimořádnou prodejností zařadí po jejich bok. Nejnadějněji se jeví malebné akční RPG Bastion a taktéž graficky zajímavý mix žánrů Insanely Twisted Shadow Planet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama