update-in-game-dojmy-z-ac-revelations
Novinka Update: In-game dojmy z AC: Revelations

Update: In-game dojmy z AC: Revelations

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 6. 2011 23:40 6
Reklama

Update po tiskovce UbiSoftu:

Jak se dalo očekávat, na konferenci UbiSoftu byla k vidění hratelná ukázka Assassin's Creed: Revelations, která potvrdila dosud známé informace. Ezio se skutečně vydá do Istanbulu, které na vás dýchne rozpolcenou atmosférou. A také, proč ne, když se v podstatě jedná o křižovatku západního a východního světa, kam se Ezio vrtne především z důvodů pátrání po minulosti řádu hašašínů.

Co se jednotlivých prvků hratelnosti týče, Ezio bude moci v boji využít různé druhy bomb. Jedny mu pomohou v boji, jako například kouřová clona, v níž se umí každý hašašín orientovat díky svému instikntu (ve hře jde o přepnutí módu zobrazení, v němž jsou nepřátele červeně zvýrazněni). Další pak slouží jako prostředek hrubé síly, když je potřeba něco změnit.

V ukázce ke slovu přišel také speciální hák, pomocí kterého Ezio sjíždí nejrůznější lana a dostává se tak rychleji na potřebná místa. Co se týče filmového zážitku, vývojáři se snaží co nejtěsněji prolnout herní pasáže s předělovými filmečky a zatím se jim to, v rámci možností enginu, celkem daří. Nic hlubšího jsme však zatím z nějakých pěti minut gameplaye vyčíst nemohli, s blížícím se datem vydání by to ale mělo být jen lepší a lepší.

Původní zpráva:

Není to tak dávno, co jsme vám přinesli výživné preview chystaného pokračování ságy Assassin’s Creed a u příležitosti probíhající E3 můžeme konečně posloužit i zajímavým videem. Jedná se o tříminutový render, který vás ale pohltí svoji atmosférou zdánlivě nerovného souboje jednoho proti mocné přesile.

Hlavní hrdina Ezio sice bude mít v díle nazvaném Revelations své nejlepší roky za sebou, stále jej ale sužuje velká spousta otázek, na které jednoduše musí najít odpovědi. Vydává se proto po stopách svého předka, Altïra a snaží se vystopovat střípky své minulosti. Ve videu je navíc viditelně zachycen prvek, kterým se vývojáři z UbiSoftu chlubí už od začátku – promítání Altaïrových vzpomínek do světa, jak jej vidí Ezio.

Kromě pěkně střižené akce bude zcela určitě hrát prim i hudební doprovod, který je přinejmenším v tomto traileru velmi povedený. Uvidíme tedy, nakolik si dají hudební skladatelé záležet, a co přesně do AC: Revelations namixují. Ať už to ale dopadne jakkoliv, těšíme se na zakončení příběhu o Eziovi a jeho pohnutém životě, aby se mohli vývojáři vydat zase o kousek dál.

Více informací o hře se dozvíte už dnes v noci, a to na základě chystané konference UbiSoftu, ze které vám přineseme celou plejádu krátkých novinek, souhrn všech dostupných downloadů a hlavně komentovaný online přenos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama