predstaveni-handheldu-psvita
Novinka Představení handheldu PSVita

Představení handheldu PSVita

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 6. 2011 01:35 2
Reklama

O novém handheldu společnosti Sony víme první, poslední, až dnes ale můžeme o dosud známých informacích hovořit jako o oficiálních. V rámci Sony konference totiž Kaz Hirai nový handheld představil a rozpovídal se o základních rysech a vlastnostech.

Začněme návzem – jak už jsme vám prozradili v průběhu pondělí, handheld ponese označení PSVita. Handheldu dominuje dotykový OLED displej, který se vyznačuje skvělým kontrastem a perfektním podáním barev obecně. Kromě toho se hráči mohou těšit na pohodlné ovládání her pomocí dvojice analogových páček, shoulder tlačítek a dotykové plochy na zadní straně přístroje. Aby toho nebylo málo, PSVita bude mít připravenou dvojici kamer, pomocí kterých bude možné prolnout digitální zábavu se skutečným světem v tzv. augmentované realitě. Pro pohodlné hraní pak v neposlední řadě poslouží také gyroskopický senzor a klasická sada PlayStation tlačítek.

Co se konektivity týče, PSVita bude vybaveno jak wi-fi adaptérem (249 dolarů), tak přijímačem 3G mobilní sítě (299 dolarů), abyste byli vždycky v dosahu s ostatními hráči. K tomu vám samozřejmě dopomůže i softwarová výbava, zabalená do balíčku nazvaného Near. Komunikovat s ostatními textově i hlasem je pak samozřejmostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama