bioshock-infinite-bude-podporovat-move
Novinka Bioshock Infinite bude podporovat Move

Bioshock Infinite bude podporovat Move

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2011 10:32
Reklama

Ken Levine ze studia Irrational Games se objevil na tiskové konferenci Sony (proběhla v noci), aby oznámil, že Bioshock Infinite bude podporovat pohybové ovládání PlayStation Move. Sám Levine ale zprvu nevěřil, že by další díl série Bioshock byl pro PS Move vhodný. "Při prvních návrzích pohybového ovládání jsem byl trochu skeptický a o PS Move nemluvil hezky," uvedl Levin, hlavní mozek Irrational Games. "Pak jsme se potkali s lidmi ze Sony a oni mi řekli, ‘Kene, chceme, abys nám uvěřil. Chceme zničit překážky v klasickém ovládání, které některým lidem brání, aby si užili skvělý příběh Bioshocku.’ Pak nám PlayStation Move poslali."

"Když jsme překonali první znepokojení, jak se nám podaří naši hru převést na Move, začali jsme objevovat další cesty, které bychom mohli použít k interakci mezi herním světem a Elizabeth. Už si tak s technologií začínáme rozumět," řekl ještě na E3 Levine. Bohužel zatím příliš nevysvětlil, jak nakonec bude Move využit. Je ale jisté, že s ním vývojáři chtějí zacílit hlavně na svátečnější hráče, fanoušci série pravděpodobně zůstanou věrni spíše klasickým ovladačům.

Levine ale se zajímavými informacemi ještě neskončil. V závěru svého vystoupení ještě bez podrobnějšího komentáře prozradil, že šikulové z Irrational Games vedle Biohocku Infinite pracují taktéž na nové hře z univerza této série pro handheld PS Vita. Jako úplnou tečku svého vystoupení pak charismatický vývojář pustil nový trailer Bioshock Infinite, který jsme pro vás nahráli na Hrej TV a česky jej otitulkovali. Příjemnou zábavu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama