sberatelka-noveho-assassina-odhalena
Novinka Sběratelka nového Assassina odhalena

Sběratelka nového Assassina odhalena

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 16:04
Reklama

Assassin's Creed jest série, jejíž popularita prudce roste s každým vydaným dílem. První zastávka vyšla v roce 2007, nasledoval regulérní druhý díl, spin-off pro přenosné PSP, a to celé zakončila bokovka jménem Brotherhood. Ubisoftu se do regulérního třetího dílu zrovna dvakrát nechce, což jen potvrdili nedávno ohlášeným Assassin's Creed: Revelations, který jsme zmapovali v našem rozsáhlém preview. Podíváme se do Konstantinopole, vzkvétajícího centra někdejší Osmanské říše, kde budeme vraždit převážně v kůži Ezia, za kterého jsme hráli i v druhém díle.

Australská mutace mateřského obchodu Ubisoftu, Ubishop, odhalil sběratelskou edici Assassin's Creed: Revelation, která se zdá býti stejně luxusní jako předchozí nadstandardní podoby. Vše je zabaleno v úhledné krabici, která rafinovaně chrání svůj obsah pomocí pečetě. V ní posléze naleznete knížku s artworky, separátní soundtrack na vlastním médiu a krátký animovaný film ze světa Assassin's Creed.

Navíc ovšem obdržíte dodatečný obsah do hry, který bude pro majitele normální edice placeným zbožím. Citujme originální zprávu e-shopu: "Prozkoumejte vězení legendárního Vlada Napichovače, stín Konstantinopole, který stojí za zrodem mýtu o Drákulovi." Dále navíc získáte dvě nové postavy do multiplayeru, konkrétně Křižáka a Osmanského šaška. Stránka navíc potvrdila listopadové datum vydání a předběžnou cenu, čítající necelých 110 dolarů. Malý náhled přímo zde!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama