modern-warfare-3-trha-rekordy
Novinka Modern Warfare 3 trhá rekordy

Modern Warfare 3 trhá rekordy

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 12:27 3
Reklama

V současnosti není diskutovanější first-person akce, než Modern Warfare 3. Rozhodně za to může už tak početná fanouškovská základna, ale také skandály z poslední doby, kdy se na internet vyvalily klíčové informace o hře, mezi nimiž byl i téměř kompletní scénář hry. Ačkoliv se neví, jestli se opravdu jednalo o nechtěný únik, nebo o cílené vyputění informací, jedno je jisté - tato šaráda měla na předprodeje opravdu harmonické účinky.

Bob McKenzie, víceprezident obchodu GameStop, se nechal slyšet, že Modern Warfare 3 je již nyní nejprodávanější hrou v historii obchodu. "Minulý rok se Call of Duty: Black Ops stalo nejprodávanějším titulem v naší historii. Tento rok, se jím, již nyní, stává Call of Duty: Modern Warfare 3, který si drží významný náskok. Odezva našich zákazníků na odhalení hry byla doslova fenomenální," pronesl, hladíce si svou pravou kapsu.

Již nyní je tedy jasné, že se Modern Warfare 3 pravděpodobně stane nejprodávanější akcí tohoto roku, což obecně vyvrací názor komunity, který se většinou nese v negativním rozpoložení. Prodeje Call of Duty tak pravděpodobně překoná jen další Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama