microsoft-zacina-spolupracovat-s-disney
Novinka Microsoft začíná spolupracovat s Disney

Microsoft začíná spolupracovat s Disney

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 09:57
Reklama

Hroutí se vám děcka, když jim přepnete jejich oblíbený pohádkový kanál, abyste mohli někoho rozstřílet v Halo, rozřezat v Gears of War, nebo prohnat ve Forze? Není důvod věšet hlavu, jelikož se Microsoft dnes večer chystá ohlásit partnerství se společností Disney, která je celosvětově známá díky svému pohádkovému zaměření v zábavním průmyslu. Kdo by neznal myšáka Mickeyho, kačera Donalda, nebo Goofyho? I my hráči jsme s nimi několikrát přišli do střetu.

Když se řekne Disney a Microsoft, hned vás musí napadnout i Kinect, pohybový ovladač pro Xbox 360, který je skvělý jako prostředek k ovládání, ale nikoliv her. Svou živnou půdu samozřejmě nachází obecně v party a sportovních hrách... vývojáři to mají zkrátka těžké, přičemž ty pravé, plnohodnotné tituly postavené pro Kinect stále čekají na svůj debut, což platí zejména pro hardcore tituly. Dle záznamů z registračního úřadu doplní řady "kinektích" her tituly jako Kinect Disneyland, Kinect Disney World, Kinect Disney Land Adventures, Kinect Magic Kingdom a Disneyland Kinect. Pokud každý název reprezentuje jeden titul, vaše děti si s takovou porcí znechutí pohádky ještě než dojdou do puberty.

Bohužel, více detailů momentálně není k dispozici. Už je to jako klišé, ale víte co máme na mysli... konkrétní odpověď přijde s dnešní konferencí Microsoftu, která začíná v 18:30 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama