microsoft-na-e3-ohlasi-halo-4
Novinka Microsoft na E3 ohlásí Halo 4

Microsoft na E3 ohlásí Halo 4

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 18:22
Reklama

UPDATE: Závěr "microsoftí" konference měl být šokem! A tím by také byl, nebýt již zmíněného úniku. K oficiálnímu představení Halo 4, byť pouze ve formě krátkého teaseru, nenasvědčovalo naprosto nic a tak je příjemné vědět, že se s Halo, jakožto sérií, počítá i v budoucnu. Jak řekl sám Don Mattrick, průvodce večera, Halo 4 je počátkem nové trilogie! Na krátkém videu jsme mohli vidět Master Chiefa, ikonickou postavu hry, která se snaží vymanit ze spárů hroutícího se plavidla. Stará láska zkrátka nerezaví. Bude ještě zajímavé sledovat vývoj této stálice v budoucnu.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Jedná se o další únik, ovšem nikoliv tak kritický, jelikož konference Microsoftu začíná za necelou hodinu a půl. Občas se to stává, někdy se administrátor překlikne a hodí na stránku novinky, které by se měly objevit až později. Na oficiálních stránkách Microsoftu se na moment objevily novinky, které byly zřetelně určené ke zveřejnění až po skončení konference. Odkazuje se v nich například na "pokračování, na které čekali všichni Halo fanoušci," které je dále umocněno jasným "Halo 4 je na cestě". Třikrát hurá! Krom toho se dočkáme oznámení tanečního titulu Dance Central 2 pro Kinect, demonstrace Halo: Combat Evolved v remasterované podobě pro Xbox 360, nebo předvedení Star Wars hry pro Kinect.

Teď se přiznejte, kolik z vás čekalo právě Halo 4? Tak jako tak se jedná o skvělou novinku, která potěší spousty hráčů. Krom výše zmíněných se ještě podíváme na Kinect Sports 2, a hru založenou na populárních postavičkách ze seriálu Sesame Street, u nás známého jako Sezame, otevři se. Zde jsou slova zbytečná, další, ale oficiální zprávy čekejte zhruba za hodinu. Zatím postavte na kávu, hoďte do mikrovlnky popcorn a pohodlně se usaďte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama