sberatelska-edice-mass-effect-3-odhalena
Novinka Sběratelská edice Mass Effect 3 odhalena

Sběratelská edice Mass Effect 3 odhalena

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 15:36 1
Reklama

BioWare spolu s EA nemuselo chodit daleko pro nadávky, když před nějakou dobou oznámili mírné odložení akčního RPG, Mass Effect 3, o kterém jste se mohli leccos dočíst v našem nedávném preview. Obchodní gigant Amazon nyní odhalil sběratelskou edici, která spolu s tímto dílem zakončí celou ságu. Co obdržíte za cenu 79,99 dolarů? V první řadě je to kompletní kovové balení, na kterém se objeví vzpomínkový artwork velitele Sheparda. Kovových edic se momentálně objevuje mnoho, tudíž pojďme k jejímu obsahu.

Kromě samotné hry si můžete po večerech prohlížet 70 stránkový art-book, ve kterém najdete všechny možné a nemožné artworky, které vývojáři za dobu vývoje stačili načmárat, včetně unikátního litografického výtisku. Pokud navíc umíte číst, určitě vezmete za vděk limitovanou edici Mass Effect komiksu od světoznámé společnosti Dark Horse Comics, která bude charakteristická unikátním přebalem. Dále se zmiňuje nášivka s logem N7, které představuje maximální rank vojenských jednotek, jejichž je Shepard členem.

Zároveň si také můžete být jisti, že budete mít v budoucnu přístup ke všem DLC a to kompletně zdarma. Krabička Xbox 360 verze navíc zmiňuje podporu Kinectu, kterou Microsoft předvede oficiálně za pár minut. Hra samozřejmě vyjde pro Xbox 360, PS3 a PC, přičemž se uvádí datum 6. března 2012. Teď už to zní vcelku reálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama