carmageddon-je-oznamen-na-pristi-rok
Novinka Carmageddon je oznámen na příští rok

Carmageddon je oznámen na příští rok

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 6. 2011 11:39
Reklama

Bude to podobný návrat, jako letos zaznamenává Duke Nukem Forever jen s tím rozdílem, že se o něm za celou tu dlouhou dobu vůbec nehovořilo. Carmageddon, brutální závodní arkáda z roku 1997, se opravdu dočká reinkarnace! A to z dílny původních autorů ze Stainless Games, kteří návrat legendy aktuálně potvrdili.

Jako stahovatelný titul vyjde Carmageddon: Reincarnation v digitální distribuci příští rok pro XBLA, PSN a snad i PC platformu a má navázat na styl prvních dvou dílů značky, což je přesně to, co si fanoušci tak dlouho přáli. Stainless Games slibují, že je opravdu nač se těšit. " Carmageddon se vrací ke kořenům a je připraven nabídnout svoji hratelnost nové generaci hráčů," konstatuje CEO Stainless Games Patrick Buckland. "Nová hra bude obsahovat stejný černý humor a legrační pojetí agresivity, jaká zajistila úspěch originálu," dodává spoluzakladatel studia Neil Barnden. Podle něj ve hře zase uvidíme i šílené power-upy a extrémní destrukci.

Informací o gameplayi nového Carmageddonu je však zatím pomálu, neboť hra je ve velmi ranném stádiu vývoje. Zatím neexistují ani první oficiální screenshoty, ani artworky a hra ještě nemá ani sjednaného distributora, což bude hlavním úkolem Stainless pro následující měsíce. Kvůli Carmageddon: Reincarnation zůstaňte na příjmu jak s námi, tak na twitteru a oficiálním webu vývojářů, kde budou postupně přibývat nové informace. Přejmě si, aby nám postupně neodhalily Carmageddon jako nízkorozpočtový budget s marketingem, který neodpovídá věhlasu značky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama