bloodrayne-se-vraci-jako-2d-skrolovacka
Novinka BloodRayne se vrací jako 2D skrolovačka

BloodRayne se vrací jako 2D skrolovačka

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 6. 2011 11:03
Reklama

Hru Bloodrayne není třeba obšírně představovat a to nikoliv pouze proto, že se hlavní hrdinka před pár lety objevila v Playboyi, podobně jako nedávno Triss ze Zaklínače. Bloodrayne si pamatuje každý, tedy alespoň každý příznivce hororověji laděných akcí se zálibou v utírání monitoru od hektolitrů zmařené krve. Oba dva díly BloodRayne z let 2003 a 2005 vynikaly nejen solidní hratelností, ale právě i nesmírně vysoko posazenou laťkou brutality, což také částečně způsobilo, že byla značka uložena na několik let k ledu. Nedávno však mrazák s krevními sáčky otevřel vydavatel Majesco a jeho studio WayForward Technologies po zrušeném BloodRayne PSP krvelačnou značku alespoň částečně resuscituje. Částečně, neboť upírka Rayne se letos v létě objeví "pouze" v 2D akční skrolovačce digitálně stažitelné na Xbox Live Arcade a Playstation Network.

Koncem května jste mohli vidět první gameplay video ze hry a nyní, krátce před E3, uvádí WayForward další trailer, tentokrát s developerským komentářem. A jak sami uvidíte, typické brutalitě značky nezůstali uznávaní designéři 2D platformovek nic dlužni, přidali však k ní i svůj vlastní grafický styl s lehkým komiksovým nádechem.

Kromě BloodRayne: Betrayal je aktuálně ve vývoji ještě jedna hra z BloodRayne univerza, tentokrát s podtitulem The Shroud pro handheld 3DS. Vývoj tohoto spin offu byl však zastaven kvůli Betrayalu. Vydavatel Majesco upozorňuje, že práce na 3DS hře se obnoví ihned po vydání aktuálního titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama