odstartovala-open-beta-apb-reloaded
Novinka Odstartovala open beta APB: Reloaded

Odstartovala open beta APB: Reloaded

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 5. 2011 16:10
Reklama

Otevřená betaverze APB: Reloaded měla původně odstartovat minulý týden, nakonec byla ale kvůli problémům s připojením hráčů odložena. Fanoušci hry, která loni komerčně neuspěla a předznamenala tak bankrot studia Realtime Worlds, se definitivně dočkali dnes. APB: Reloaded tak konečně běží. Nyní si stačí vytvořit účet u společnosti Gamersfirst a po pár úkonech se už můžete vrhnout přímo do testování hry na zločince a policajty.

Akce All Points Bulletin, jak se původní verze APB: Reloaded jmenovala, prošla přetvořením do podoby free-to-play MMO velkou proměnou. "Od začátku vývoje APB: Reloaded loni na podzim jsme se zaměřili na odstranění překážek, které bránily tomu, aby se hráči bavili," řekl Bjorn Book-Larsson ze společnosti Gamersfirst, která se už téměř pohřbeného projektu ujala. "Náš vývojářský a designérský tým udělal skvělou práci, když vylepšil jízdu, střelbu, skilly, usvědčování zločinců a další klíčové části hry. Některé změny se projeví až v pokročilejší fázi otevřené betaverze. Očekáváme, že APB: Reloaded stanoví novou hodnotu pro to, co je možné dosáhnout ve free-to-play MMO oblasti. Spuštění otevřené bety je velkým krokem v tomto směru."

Tvůrci tak neskrývají ambice. Pokud jste původní All Points Bulletin vyzkoušeli, jistě víte, že hra nutně potřebovala změny, jinak bylo jasné, že se neprosadí. Zda svěží vítr do zajímavého herního konceptu přinesla společnost Gamersfirst můžete jednoduše zjistit sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama