verejna-beta-apb-reloaded-se-odklada
Novinka Veřejná beta APB Reloaded se odkládá

Veřejná beta APB Reloaded se odkládá

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 5. 2011 07:37
Reklama

Multiplayerovou hru All Point Bulletin (APB) provází taková aura nespolehlivosti a existenční nejistoty, až je s podivem, kolik hráčů je stále ochotno této značce věřit. A zároveň ji i hrát. Na mysli máme pochopitelně v lednu znovuzrozené APB Reloaded, ke kterému se někteří šťastlivci dostali přes VIP betaverzi a nyní k sobě měli přibrat i všechny ostatní prostřednictvím otevřeného testu. Leč nestane se tak. Spuštění otevřené bety je dočasně odloženo kvůli technickým problémům.

Správci serverů zjistili, že po několika hodinách hraní dojde k hromadnému odpojování hráčů ze hry a to je pro veřejný test nepřípustné. Technici proto od včerejška nově patchují uzavřenou testovací verzi a až zjistí, že je problém vyřešen, pošlou hru konečně ven. To však může trvat ještě několik dní. Původní tvůrce hry David Jones, který se do nového týmu Reloaded připojil jako poradce, určitě nemá dobré spaní.

All Points Bulletin bylo označováno za "online GTA" a předcházel mu ohromný hype. Avšak negativní recenze (od nás dotalo pět bodů), rozpačité přijetí publika a následný krach studia Realtime Worlds zapříčinilo jeho předčané ukončení v září loňského roku, tedy po třech měsících provozu.  Práva na hru však v zimě odkoupila společnost Gamersfirst, která má zkušenosti s provozováním free-to-play onlinovek a původní hru dodnes přetváří v bezplatný titul s přízviskem Reoladed.

Níže se podívejte na oficiální trailer APB:R a také na video, příznačně nazvané "Poslední den bety"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama