driver-san-francisco-prijede-v-zari
Novinka Driver San Francisco přijede v září

Driver San Francisco přijede v září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 4. 2011 14:41 2
Reklama

Driver San Francisco byl od svého oznámení v loňském roce několikrát odložen. Nyní se ale konečně zdá, že Ubisoft, který hru vydá, stanovil definitivní termín. Další pokračování oblíbené série se na PC a konzole PlayStation 3, Nintendo Wii a Xbox 360 dostane 2. září. Vedle data vydání se dnes objevila také spousta nových informací a trailer. Překvapí hlavně propracovanost multiplayeru, který nabídne celou řadu různých módů, z nichž některé (např. Capture the Flag) jsou známé spíše z FPS akcí.

"Máme 19 multiplayerových herních módů: 11 online kompetitivních, 3 kooperativní pomocí splitscreenu a zbytek jsou kompetitivní splitscreenové," uvedla sympatická producentka Marie-Jo Leroux v rozhovoru se serverem Strategy Informer. "Díky funkci Shift, která hru opravdu změnila, jsme mohli vytvořit herní módy, které se obvykle nachází výhradně ve first-person střílečkách."

Funkce Shift bude jednou z hlavních inovací tradiční série. Umožňuje hráči, aby se jednoduše převtělil do cizího těla. Máte za zády policii? Přeskočte do jiného auta a jste opět v klidu! Naštvali jste se v dopravní zácpě? Použijte Shift a vysmějte se řidičům z druhé strany. Převtělování se do jiných řidičů by mělo být skutečně bleskové. Pokud si říkáte, že takovéto nadpozemské schopnosti hru původně orientovanou na realistický příběh zkazí, mají tvůrci jednoduché vysvětlení. Tanner totiž o všem pouze sní - ve skutečnosti je upoután na nemocniční lůžko, kde leží po dopravní nehodě v kómatu.

Převtělování využijete i v kampani, kde se mimo hlavní dějové linie můžete věnovat také postranním úkolům. Na chvilku se tak stanete třeba drogovým dealerem, kameramanem nebo chlapcem, který je první den v autoškole a už se snaží naštvat instruktora. Po prázdninách uvidíme, zda se mu to povede. Nezapomeňte se ještě podívat na čerstvý trailer a okomentovat, jak se vám novinky líbí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama