prvni-detaily-o-novem-rocniku-fifa
Novinka První detaily o novém ročníku FIFA

První detaily o novém ročníku FIFA

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 4. 2011 19:14 2
Reklama

Také vám přišlo, že je kolem nového ročníku série FIFA až nečekané ticho? Nikdo nemluví o chystaných novinkách, o tom, který fotbalista poctí svou přítomnosti obal hry a jaký bude soundtrack. Teď se snad ale informační limbo stane minulostí. Francouzská edice Oficiálního PlayStation Magazínu se totiž dostala přímo "ke zdroji" a vyzpovídala jednoho z tvůrců celé hry. Ten jim prozradil, že kromě obligátního zatraktivnění celé hry, bychom se měli dočkat dvou hlavních novinek a jednoho příjemného zlepšováku. Tou první bude takzvaná Impact Zone a půjde v ní, jak už název napovídá, hlavně o kontakt mezi hráči. Zkrátka a dobře, pokud vás protivník nakopne do holeně, tak se váš fotbalista skácí k zemi jako podťatý. Jestli půjde jen o obyčejné šťouchnutí v souboji, tak by se měl lehce oklepat a běžet dál. Že by tedy konec předrenderovaným animacím? Doufejme.

Druhou, o něco méně podstatnější změnou, by se měla stát AI Vision Game, která zase přidá na realismu přihrávkám. Opět vám to zjednodušíme - pokud budete přihrávat za sebe a váš kopáč svého kolegu v době přihrávky neuvidí (a tím pádem bude přihrávat naslepo), tak se může stát, že to nebude úplně stoprocentně přesný pas. Opačně to bude fungovat pochopitelně taky.

Třetí novinkou, ne až tak významnou, bude inovace ohledně zranění. Nyní nebude třeba, aby do vás soupeř ostře zajel. Zrakvit se totiž budete moci i sami. Jak? Například budete pořád a pořád a pořád běhat s Messim na bránu, aniž byste mu dali minutku na vydechnutí. Lup, a natáhne si sval. Lup, a lýtko v háji. Lup, a volat doktora Bolíto. FIFA 11 patří u nás v redakci mezi nejhranější multiplayerové tituly, dostane se do společnosti Mashed a Mario Smash Football i nová FIFA? Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama