tri-ace-predstavuji-dva-nove-rpg-tituly
Novinka Tri-Ace představují dva nové RPG tituly

Tri-Ace představují dva nové RPG tituly

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 4. 2011 10:53
Reklama

Oddechněme si teď na chvilku od problémů kolem firmy Sony a mrkněme se na dva zbrusu nové tituly od firmy tri-Ace. Tato společnost, která stojí za oblíbenými RPGčkovými sériemi Star Ocean a Valkyrie Profile se totiž odhodlala po více než roce naprosté nečinnosti oznámit dvě hry. Obě jsou určeny pro handheldy - každá pro jeden.

Frontier Gate vyjde ještě na starém PSP a podle toho, co o ní zatím víme, by se dala popsat jako tahová verze Capcomáckého Monster Huntera, i mezi českými hráči oblíbené série. Její největší předností bude zřejmě online kooperativní multiplayer přes Wi-Fi síť až pro tři hráče, kteří budou ovládat dohromady šest postav.

Druhou hrou bude Labyrinth no Kanata. Ta vyjde jenom na Nintendu 3DS a doposud se o ní ví pouze to, že se jedná o duchovní dítko designéra Takayukiho Soguro-sana, který stál naposledy za vývojem celkem fajnové záležitosti Resonance of Fate. Frontier Gate by se měla na trhu v Japonsku objevit na konci letošního roku, přičemž vydání v Evropě (potažmo v USA) je více než pravděpodobné. Labyrinth no Kanata zatím datum vydání nemá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama