white-knight-chronicles-2-miri-do-evropy
Novinka White Knight Chronicles 2 míří do Evropy

White Knight Chronicles 2 míří do Evropy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 16:40
Reklama

Pokud máte rádi japonské videohry pravděpodobně vám loni v březnu neuniklo RPG White Knight Chronicles, které sice neudělalo díru do světa, ovšem fanouškům žánru jistou dávku zábavy nabídlo. V Japonsku již na hru navázal druhý díl. Místní kritici jej přijali lépe než jedničku, a tak jsme rádi, že se dostane také do Evropy. Na pultech obchodů na starém kontinentě se objeví 20. května.

RPG od studia Level-5 příběhově naváže na první díl, hratelnost ale čekají změny. Vylepšen byl systém soubojů, nyní můžete v boji kombinovat různé styly a strategie, které si připravíte. Vývojáři vedle single-playerové kampaně slibující více než 30hodinovou zábavu přichystali onlinový režim až pro šest hráčů. Ti buď plní různé kooperativní úkoly, nebo se volně potulují po herním světě. K dispozici bude znovu systém Georama, kde lze jednoduše vytvářet města jako online huby. Nováčky jistě potěší fakt, že k balení s dvojkou bude bezplatně přiložen první díl v remasterované verzi.

Na sérii White Knight Chronicles se v květnu tohoto roku mohou těšit také majitelé PSP. Do Evropy totiž dorazí White Knight Chronicles: Origins, což je handheldový prequel série, který se odehrává 10 tisíc let před událostmi v jedničce. Hra od studia Matrix Corp. nabídne single-playerovou kampaň a online multiplayer až pro čtyři hráče. Namísto hraní za rytíře Yshrenie budete tentokrát bojovat proti nim. Přikládáme obrázky z obou chystaných titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama