chysta-se-odbocka-serie-two-worlds
Novinka Chystá se odbočka série Two Worlds

Chystá se odbočka série Two Worlds

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 10:54
Reklama

Fantasy svět dvoudílné série akčních RPG Two Worlds rozšíří spin-off postavený na strategickém konceptu tower defense. Dnes jej jako Two Worlds II Castle Defense oznámila společnost Topware Interactive. Velmi populární strategický subžánr takzvaných věžovek, jak čeští hráči tower defense strategie přezdívají, se z prostředí jednoduchých flashovek postupně rozšířil i mezi plnohodnotné komerční tituly. Je totiž neobyčejně chytlavý.

Celý koncept už si vývojáři otestovali na konci loňského roku, kdy uvolnili na zkoušku bezplatnou Lite verzi projektu, kterou si jako demo můžete stáhnout z oficiálních stránkek. Hra (spojená se soutěží) byla úspěšná, a tak se s ní setkáme znovu v mnohem propracovanější verzi distribuované komerčně. Na obranu před nájezdy orků a dalších rzomanitých nepřátel do vašich lesů, ruin a katakomb můžete vyslat šest různých jednotek, které lze dále vylepšovat. V podobě hlavních hrdinů Gandahora a Sordahona se ale bojů zúčastníte i sami a to hned několika různými útoky.

Příběh Castle Defense je zasazený mezi první a druhý díl Two Worlds. Pokud sérii znáte, jistě vás potěší, že se dozvíte více o konfliktu mezi Gandoharem a orky z Antalooru. Two Worlds II Castle Defense vyjde 17. května na PC, Mac a zařízení iOS, cena zatím nebyla upřesněna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama