akce-the-first-templar-je-dokoncena
Novinka Akce The First Templar je dokončena

Akce The First Templar je dokončena

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 11:43 2
Reklama

Vývojáři z bulharského studia Haemimont Games již dokončili poslední úpravy na dobrodružné akci The First Templar pro PC a Xbox 360. Hra distribuovaná společností Kalypso Media tak byla odeslána do lisoven. Cesta na pulty obchodů ale bude ještě chvíli trvat, v Evropě se dočkáme 5. května. Kolem The First Templar není takový mediální humbuk jako u jiných titulů, o to víc může tato kooperativní akce překvapit.

Příběh je zasazený do 13. století, kdy zuří křižácké války. Staří přátelé se stávají nepřáteli, církví se šíří korupce, zmatek je i mezi rytíři. V tomto tísnivém prostředí se s templářem Celianem, šlechtičnou Marií nebo s válečníkem Rolandem vydáte bojovat za svou pravdu. Kampaň projdete ve dvou, pokud neseženete živého kamaráda na společné hraní, budete se muset spolehnout na parťáka ovládaného umělou inteligencí. Tvůrci slibují lehké RPG prvky a dobře zpracovaná prostředí.

Všechny hratelné postavy byly představeny v trailerech, které přikládáme do informačního pásu pod novinkou. Uvidíte, že půjde o ostrou středověkou akci, kde hrdinové neznají slitování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama