umyjte-s-kinectem-ponikovi-zadecek
Novinka Umyjte s Kinectem poníkovi zadeček

Umyjte s Kinectem poníkovi zadeček

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 4. 2011 10:38 3
Reklama

Hratelná demoverze exkluzivního titulu pro Xbox 360 nazvaného Fantastic Pets je od dnešního dne k dispozici ke stáhnutí na Xbox Live. Hráči si mohou zkusit, jak se hraje teprve druhý xboxový titul, zaměřený na roztomilá zvířátka, avšak  v exkluzivní úpravě pro pohybový ovladač Kinect.

Demo o velikosti 400 MB můžete stahovat odsud a sami se přesvědčte, zda vydavatel THQ nelže, pokud tvrdí, že se ve Fantastic Pets uživatelé setkají s vysoce vyspělou umělou inteligenci a takzvanou Augmented reality, tedy "rozšířenou realitou", ve které se míchají realita s počítačovou grafikou a se senzorem Kinect to v praxi znamená velmi reálnou interakci člověka s elektronickým mazlíčkem, jímž může být pes, kočka, poník, ještěrka nebo jejich bizarní úpravy. Samozřejmostí hry je podpora hlasových povelů a dvanáctero miniher od koupání až po aportování. Pro vytrvalé je otevřen velký svět odemykatelných odměn a víceméně kýčovitých doplňků, aby se na Xbox Live mohli trumfovat.

Fantastic Pets vycházejí v pátek 15. dubna a kdo nemá Xbox Kinect, může se alespoň podívat na zbrusu nový trailer, který hru ve finální podobě představuje. Je z něj více než patrné, že Fantastic Pets byste měli kupovat nikoliv pro sebe, ale jako rodič, nebo o hodně starší sourozenec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama