rage-ma-byt-nejkrasnejsi-konzolovkou
Novinka Rage má být nejkrásnější konzolovkou

Rage má být nejkrásnější konzolovkou

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 4. 2011 15:52 4
Reklama

Může být Rage stejným herním císařpánem jako Doom nebo Quake III? Po stránce hratelnosti a inovace spíše nikoliv, ovšem jedno prvenství by si po datu vydání přeci jen mohlo odnést. Duchovní otec hry John Carmack věří, že se Rage stane nejlépe vypadající hrou sedmé generace konzolí a jestli se tohle potvrdí, bude to bomba do jater všem grafikům, kteří už více než sedm let tvoří na Playstation a Xbox softwarové exkluzivity.

Carmack potvrzuje starou pravdu, že u multiplaformního titulu je extrémně těžké zaručit, aby hra běhala bez propadů na šedesáti fps na všech platformách a v přibližně stejné kvalitě. A je spokojený, že se práce daří. Už proto, že si záruku hladce běžící grafiky v id Softu doslova vydupal ze země.

Úspěch bude ještě větší, jestli se nakonec skutečně potvrdí to, co Carmack v rozhovoru pro server Nowgamer dodává: že Rage bude nejpohlednější hrou na současných konzolích. "Až uvidíte některé akční scény v poušti, řeknete si, že jsou úžasné. Že vlastně vypadají lépe, než jste si byli schopni představit," říká Carmack. Tak a marketing stranou, Johne. My věříme, že nekecáš...

P.S.: pro zpestření chvíle připojujeme trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama