krabickari-vsech-zemi-spojte-se
Novinka Krabičkáři všech zemí, spojte se

Krabičkáři všech zemí, spojte se

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 4. 2011 16:16 4
Reklama

Na produkty firmy Nintendo se zaměřuje český web ninty.cz a právě ten chystá na sobotu 16. dubna od čtrnácti hodin setkání majitelů nového handheldu Nintendo 3DS. Pokud jste tedy vlastníky nové konzolky a netrpíte sociální fobií, kamarádi na vás počkají v prodejně firmy Gamehouse.cz v Zábavním centru CČM, Chlumecká 8, Praha 9. O setkání se můžete informovat také na facebooku pod cestou http://on.fb.me/eAfq5v

K handheldu 3DS se aktuálně pojí jedna zajímavá byznysová zpráva. Prodeje malé 3D konzole údajně začaly klesat. Alespoň to tvrdí analytická společnost Lazard Capital Markets. Nintendo 3DS mělo famózní prodejní nástup a v Evropě a USA se ho v březnu za první startovní víkend prodalo na milion kusů, ovšem nyní prodeje výrazně klesají pod špičku a v domácím Japonsku je nyní dokonce úspěšnější staré Sony PSP. Na to okamžitě reagoval trh s cennými papíry, akcie Nintenda jsou aktuálně na dvouletém minimu a jsou o dvacet procent nižší, než při nedávném launchi.

Jisté oživení prodejů 3DS se obecně očekává na Velikonoce, ovšem zásadní komerční renesanci zřejmě přinesou až plnohodnotné 3DS tituly, které jsou nyní stále ještě ve vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama