kdo-najde-novy-smartphone-necha-si-ho
Novinka Kdo najde nový smartphone, nechá si ho

Kdo najde nový smartphone, nechá si ho

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 4. 2011 12:28
Reklama

Pokud se chcete stát jedním z deseti prvních českých majitelů smartphone telefonu Sony Ericsson Xperia PLAY s certifikací PlayStation, neváhejte se zapojit do soutěže s názvem First 10, kterou ve čtvrtek 14. dubna v tuzemsku spouští společnost Sony Ericsson Czech Republic. Výherní telefony budou očíslované, aby jejich majitelé měli záruku, že jde skutečně o prvních deset kusů u nás.

Unikátní soutěž, v níž budou zapojeny populární počítačové hry, bude spuštěna na oficiálním českém Facebook profilu „Sony Ericsson Czech Republic“ (www.facebook.com/SonyEricssonCzechRepublic). Cílem hry je najít telefon a ten, kdo jej objeví jako první, se stane jeho majitelem. Soutěž o deseti kolech s deseti telefony bude probíhat ve vybraných městech (v Praze, Brně, Ostravě, Liberci, Plzni, Hradci Králové a Českých Budějovicích) od zítřka do 6. května.

V každém kole budou soutěžící postupně seznámeni se třemi indiciemi. První indicie bude vyzrazena prostřednictvím speciální aplikace na Facebook profilu, druhou indicii budou muset odhalit s pomocí promotérů či QR kódů přímo v terénu a s třetí indicií přijde rozuzlení hádanky a následně hledání utajené lokace telefonu. Ten, kdo první místo s telefonem najde, se v daném kole stává vítězem. V období od 14. dubna do 6. května tak bude postupně vyhlášeno deset vítězů.

Telefon Xperia PLAY se na českém trhu začne oficiálně prodávat během května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama