dalsi-osobni-rekord-ze-sveta-wow
Novinka Další osobní rekord ze světa WoW

Další osobní rekord ze světa WoW

Maggot

Maggot

11. 4. 2011 16:35 10
Reklama

Očividně ano, nemusíme ovšem dodávat, že pokus o takový počin vyžaduje dosti velkou dávku odhodlání a ještě větší dávku volného času, nejlépe starých dobrých přesýpaček i s princem uvnitř. World of Warcraft je, jakožto masivní multiplayerová hra, živnou půdou pro všechny typy lidí, přičemž se v ní neobejdete bez fyzických potyček s umělou inteligencí, případně hráči samotnými. Tento nevyvratitelný fakt úspěšně vyvrátil hráč s přezdívkou Everbloom, který dosáhl nirvány... promiňte, 85. úrovně, bez jediného zabití nepřítele, či dokončení questu!

Hra obsahuje tzv. profese, pomocí kterých můžete například těžit minerály, okrádat okolní flóru a reagovat na prvky v přírodě světa Azeroth. Vytěžené předměty můžete buďto prodat, nebo z nich vytvářet jiné, použitelné itemy. Tato činnost je mnohými hráči brána pouze jako příjemný doplněk k tomu všemu násilí. Everbloom ovšem dosáhl maximální úrovně pouze touto cestou, aniž by jednou jedinkrát zabil cokoliv živého, nebo splnil jediný úkol.

"... se svou novou postavou Everbloom jsem viděl MNOHO nových věcí, tudíž jsem se rozhodl pokračovat v tomto stylu hraní, přičemž každý nový level byl obrovským  úspěchem!"

Údajně mu to trvalo něco málo přes 3 měsíce po zvednutí maximální hladiny úrovně datadiskem Cataclysm, což je v reálném světě opravdu dlouhá doba, která se ovšem v případě WoW dokonale ztratí. Pokud vás už tedy nebaví život, nebo máte dostatek peněz, či drzosti, abyste zahodili svůj reálný život za hlavu, můžete také zkusit něco podobného. Everbloom byl natolik nadšený, že s touto postavou hodlá hrát dál. Někdo mu asi neřekl, že vedecký titul z botaniky získá pouze na vysoké škole, nikoliv ve Warcraftu.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama