nova-hra-studia-popcap-byla-zamitnuta
Novinka Nová hra studia PopCap byla zamítnuta

Nová hra studia PopCap byla zamítnuta

Erik Omar

Erik Omar

8. 4. 2011 18:21
Reklama

Velmi úspěšné studio PopCap zaměřené na vývoj her především pro iOS zařízení (Bejeweled, Plants vs. Zombies) chce experimentovat, ale zároveň si případným neúspěchem nehodlá poskvrnit výbornou pověst. Právě proto založilo podstudio 4th & Battery, které má za úkol vytvářet tak trochu jiné hry.

První vlaštovkou měla být hříčka „Unpleasant Horse“, v níž jde (jak naznačuje teaser níže) o masakrování roztomilých koníčku. Bohužel pro vývojáře, aplikace neprošla přísnou kontrolou společnosti Apple, a tak se na iTunes v nejbližší době neobjeví. PopCap tak svou experimentální tvorbu nezačíná zrovna nješťastněji.

A proč vlastně nebyla hra schválena? To se snažil objasnit jeden z vývojářů na Twiteru: „Co to dopr? Apple zamítl Unpleased Horse kvůli „obsahu pro dospělé“? Mysleli jsme, že koníčci umírající v mlýncích na maso jsou úžasná rodiná zábava.“ Tweet byl nakonec stáhnut a nahrazen prohlášením, že vývojáři z 4th & Battery mají Apple stále rádi a aplikaci se na iTunes pokusí propasírovat s vyšším ratingem.

I když si tedy na zabíjení koníčků budeme muset počkat nějaký ten pátek navíc, nemusíme zoufat; vývojářům totiž tahle aférka zajistila slušnou reklamu a oni nám tak příště budou moct opět přinést další zajímavý experiment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama