the-rock-by-si-rad-zahral-v-cod-filmu
Novinka The Rock by si rád zahrál v CoD filmu

The Rock by si rád zahrál v CoD filmu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 4. 2011 11:51 5
Reklama

Dwayne "The Rock" Johnson už snad má své bláznivé období, kdy točil v jednu chvíli roztomilou komedii pro Disneyho a podivné snímky bez chuti definitivně za sebou. Všichni přece víme na co že se tenhle hromotluk perfektně hodí. No ano, přeci na akční záležitosti. To, že ve filmové adaptaci hry Doom příliš neexceloval nebylo až zase tolik jeho vinou, neboť na vině byl tehdy spíše scénář a režie. Navíc hrál vedle Karla Urbana až druhé housle.

Přesto má spousta lidí tento film, i přes jeho zcela objektivní chyby, jako takový svůj "guilty pleasure", za který se zcela po právu stydí (třeba autor této novinky). Proto když projevil v rozhovoru pro stanici MTV zájem o filmovou verzi hry Call of Duty: Black Ops, musela to být rajská hudba pro uši producentů v Activisionu.

Není žádným tajemstvím, že by Bobby Kotick a jeho melody boys chtěli převést svou nejúspěšnější značku i do filmové podoby a pokud o ni má zájem hvězda formátu Johnsona, může se velmi brzy stát, že se dočkáme minimálně opatrných námluv z obou stran. Samozřejmě se může jednat jenom o emotivní výkřik bývalého wrestlera, ale už jenom fakt, že ví co je Call of Duty: Black Ops a dal by tomuto filmu přednost před druhým Dudlíkátorem je pozitivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama