the-bard-saviors-of-queens-oznameno
Novinka THE BARD: Saviors of Queens oznámeno

THE BARD: Saviors of Queens oznámeno

Erik Omar

Erik Omar

1. 4. 2011 11:34 6
Reklama

Zkušené studio CD Projekt RED momentálně nechystá pouze sequel Zaklínače. Vedle očekávaného RPG totiž polští vývojáři paralelně a za zavřenými dveřmi vyvíjeli i titul THE BARD: Saviors of Queens, který k naší radosti úspěšně dokončili a nyní jej předvádí v řízném traileru. Ten dává tušit, že se můžeme těšit na úžasnou casual hru pro to nejširší publikum. Ostatně jak hlásají sami tvůrci na oficiálních stránkách: „Hra je pro všechny hráče, kteří vždy chtěli nenáročné a zábavné dobrodružství. Ve hře není žádné násilí, složitý příběh a ani těžké morální rozhodování.“

Vývojáři dále lákají na velmi krátkou herní dobu. V módu autoplay prý u hry nestrávíte více než dvě hodiny.

„Bard je opravdu extrémně krátká hra. Trvalo nám asi tak dva týdny ji vytvořit. Projít celou hru zabere zhruba dvě hodiny a ten trailer jsme dělali nějak dva dny. Prostě šlo o nenáročnou a uspokojivou práci, a tak by to u nenáročné a zábavné hry mělo být,“ komentuje Barda starší producent Tom Gop.

Gop dále prozrazuje něco málo o příběhu: „Příběh pro nás nebyl příliš důležitý, prakticky tam žádný není. Nejvíc jsme se zaměřili na svět, ženy, víno a hudbu.“

Dle producenta se dokonce uvažovalo i o herní periferii v podobě plastové loutny. Z nápadu však nakonec sešlo a namísto loutny dostaneme bustu jedné z herních postav. Ta bude přibalena ke sběratelské edici.

Kdy se svěže vypadajícího titulu THE BARD: Saviors of Queens dočkáme na pultech obchodů, zatím není jasné. Stejně tak nevíme, kdy vstoupí do prodeje další očekávané hry jako The Sims: Meet the Nukems, I'M ON SPEED: Sniff 3 nebo Saxana: Revenge of the Witch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama