v-ea-pracuji-na-revolucni-mmo-hre
Novinka V EA pracují na revoluční MMO hře

V EA pracují na revoluční MMO hře

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 3. 2011 08:31
Reklama

Kromě toho, že v Electronic Arts chystají onlinovku na motivy Star Wars, která se má jmenovat The Old Republic, a jejíhož vydání bychom se měli dočkat ještě letos, se v kalifornských kancelářích EA pozvolna začíná rozbíhat nový MMO projekt. Ten doposud nebyl oznámen a máme o něm jenom kusé a nepotvrzené informace, nicméně již se rozběhl nábor nových zaměstnanců. Důkazem je poměrně originální popis práce případného vývojáře na serveru Gamasutra.

EA totiž nehledají jen tak někoho, ale "webového ninju", který je schopen mluvit několika jazyky (preferované jsou C++, Java, Python, C#), při sledování filmu Hřiště Snů vás hláška "Pokud ho postavíte, oni přijdou" nakopla k několikadennímu urputnému kódování nové webové stránky a multijádrové aplikace vás nechávají spát, zatímco super-duper-hyper-jádrové aplikace si dáváte k snídani.

Ne, to si nevymýšlíme nějaká kreativní přirovnání, to opravdu pouze citujeme onen inzerát. Ovšem pokud se těšíte na nějaký GIGAPUDDING projekt, tak se zkuste podívat i mezi řádky. Nikde tam není vysloveně řečeno, že by se mělo jednat o "velkou" hru. Je tedy docela dobře možné, že "klasická" MMO část bude pouze jedním z chapadel nové hry a její převážná část bude postavena třeba na aplikacích pro mobilní telefony, konzole a třeba i inteligentní ledničky. V EA odmítají i byť jen spekulovat a říkají, že až se to dozvíme, tak se to dozvíme. Ok, tak jo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama