nintendo-se-podivuje-recem-o-3ds-lite
Novinka Nintendo se podivuje řečem o 3DS Lite

Nintendo se podivuje řečem o 3DS Lite

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 3. 2011 09:24
Reklama

Je naprosto pochopitelné, že Nintendo nechce teď mluvit o Lite verzi handheldu 3DS. I kdyby nic jiného, tak by se tím jistě ovlivnily prodeje, neboť spousta lidí by prostě počkala až by se v obchodech dejme tomu za půl roku, za rok objevil odlehčený handheld. Proto se Satoru Iwata, šéf Nintenda, ještě před uvedením přístroje na trh, dušoval, že žádné 3DS Lite nikdy nebude.

Ovšem Reggie Fils-Aime, šéf americké pobočky, mluví trochu jinak. Nepotvrdil sice eventuální existenci 3DS Lite, ale zároveň ji taky nevyvrátil. "Je mimořádně zajímavé, že v době, kdy jsme ještě neprodali ani jeden kus se už lidé ptali, zda plánujeme i odlehčenou verzi a zda si na ni mají počkat. Odpověděl bych jim takto - 3DS je náš klíčový handheld a bude ve středu našeho herního byznysu po celý tento rok, včetně vánočních svátků."

Fils-Aime dále doporučil americkým hráčům, aby si 3DS koupili v řetězci Best Buy, který disponuje programem právě pro případ, že by se zařízení stalo po pár měsících zbytečným. Pokud si ale také malujete, že do roka a do dne tu máme 3DS s větším displejem, gigantickou baterkou a ještě hlubším 3D efektem, tak si vzpomeňte jak dlouho trvalo uvedení osekané verze ostatním konzolím. PSX, PS2, PS3 i X360 s tím příšly až po několika letech a i původní Nintendo DS dostalo revizi handheldu až po téměř dvou letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama