kniha-game-industry-ma-pred-vydanim
Novinka Kniha Game Industry má před vydáním

Kniha Game Industry má před vydáním

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 3. 2011 13:55 1
Reklama

Co je Game Industry? V první řadě je to kniha. Název sice může značit cokoliv, každopádně se jedná, podle sloganu na oficiálních stránkách, o "rukověť českých herních vývojářů." Ve zkratce to pak značí, že v této knížce, mimochodem vůbec první ryze české publikaci tohoto druhu, se dozvíte zákulisí vývoje (nejen) českých her.

Celý projekt je "ve vývoji" poměrně dlouhou dobu a jelikož vydání bylo stanoveno na duben letošního roku, který je doslova a do písmene za dveřmi, zaslali nám jeho zástupci tiskovou zprávu se souhrnem posledních informací.

Všechny články, které se v knize objeví, jsou prý už hotové a začíná se s jejich sazbou do finálního designu knihy. Celkem se stihlo nastřádat na 150 stran textu od 13 autorů. A pokud jednání s vydavatelem proběhnou hladce, měli bychom se knihy v nabídkách e-shopů a kamenných knihkupectví dočkat ke konci dubna v nákladu 800-1000 kusů.

Měli jsme možnost nahlédnout do ukázkové dvoustrany a musíme potvrdit, že v tomto případě skutečně je na co se těšit. O finálním vydání knihy vás pochopitelně budeme informovat. Podobná aktivita, obzvlášť v českých luzích a hájích, si totiž jistě zaslouží jak naši, tak vaši pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama