activision-pravdepodobne-koupi-take2
Novinka Activision pravděpodobně koupí Take2

Activision pravděpodobně koupí Take2

Erik Omar

Erik Omar

11. 2. 2011 18:51 10
Reklama

Jak jsme vás dnes a včera informovali, Activison ukončil své hudební série a tudíž i jejich další podporu. Jako hlavní důvod uvedl klesající zájem hráčů o hry vyžadující speciální periferii. Zároveň však zrušil i „GTA“ akci True Crime: Hong Kong, u níž jsme si zatím důvodem zastavení vývoje nebyli tak úplně jisti. To ovšem mění nejnovější drby, které hlásí, že se Activison chystá koupit společnost Take-Two, tedy vlastníka originálního a jediného GTA.

„Jde o drby pocházející z těch nejvyšších míst, ale stále jde jen a pouze o drby. Vzhledem k chování Activisionu v posledních dnech, jsou všichni v očekávání, jaký bude další krok. Ale není těžké si domyslet, co bude následovat,“ podotkl důvěryhodný zdroj v rozhovoru pro server MCV.

Povede se Activisionu to, o co se dříve neúspěšně snažila konkurenční EA a spojí tak pod jedno vydavatelství megabrandy jako Red Dead Redemption, Call of Duty, Grand Theft Auto či World of Warcraft, nebo jde o prostou novinářskou kachnu? Odpoveď se dozvíme v nejbližších dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama