msi-grunex-cod4-lan-prinesl-prekvapeni
Novinka MSI Grunex CoD4 LAN přinesl překvapení

MSI Grunex CoD4 LAN přinesl překvapení

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 2. 2011 16:55
Reklama

První letošní turnaj MSI Grunex CoD4 LAN přinesl velká překvapení

Velké překvapení se zrodilo na první letošní akci pro Call of Duty 4 komunitu, MSI Grunex CoD4 LAN. Na nejvyšší stupínek totiž vystoupala mladá česká sestava pod slovenskou organizací Gaming.sk, která rozdrtila všechny favority i mezinárodní konkurenci!

Po posledním prosincovém turnaji měla komunita hráčů Call of Duty 4 období, ve kterém se pořádaly pouze online turnaje. První letošní turnaj byl proto velmi očekávaný a komunita jej přijala s nadšením. Od momentu, kdy organizátoři spustili registrace do turnaje, byl o turnaj velký zájem, který gradoval přihlášením nejlepších českých týmů, slovenské organizace Gaming.sk nebo i polskými Exist Esport. Jednalo se také o první offline turnaj, který byl zařazen do prestižní série turnajů Intel Grunex Challenge.

MSI Grunex CoD4 LAN turnaj se uskutečnil minulou sobotu 5. února v pražské herně BattleZone a největšími favority byly týmy nEophyte a eSuba. Právě ti se měli poprat s velkou konkurencí v podobě celků eXtatus, Insenia, BW Gaming či Beasts. Nakonec však museli ustoupit před výkony ambiciózní a mladé sekce z Gaming.sk. Díky velkému počtu účastníků organizátoři turnaj rozdělili do ranní a odpolední skupiny, ze které vzešli finalisté do večerního play-off.

MSI Grunex CoD4 LAN přinesl překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Na akci se přišly podívat také desítky fanoušků.

V play-off už šlo do tuhého, protože tým, který prohrál, se musel s turnajem rozloučit. Hrálo se systémem klasického tenisového pavouka. Přes velice napínavé zápasy jsme se dostali až do finále, ve kterém proti sobě nastoupila eSuba proti překvapení turnaje Gaming.sk. V samotném finále se lépe dařilo již zmiňovaným Gaming.sk, kteří si tak zaslouženě odnáší ceny za první místo - odměnu 5 000Kč, medaile a digitální TV tunery MSi DigiVOX Slim HD. Fotogalerii z akce můžete shlédnout na profilu Grunexu na Facebooku.

MSI Grunex CoD4 LAN přinesl překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Vítězi MSI Grunex CoD4 LAN se překvapivě stali hráči Gaming.sk.

Ty nejnapínavější zápasy mohla česká komunita Call of Duty 4 sledovat z pohodlí svého domova, protože organizátoři z herního portálu Grunex.com veškeré finálové zápasy streamovali online. Na celou akci se přišlo podívat také několik diváků, kterým se naskytla parádní podívaná nejen z napínavých zápasů, ale také z pozorování dívčí sekce eSuby. Více informací na Grunexu.

MSI Grunex CoD4 LAN přinesl překvapení
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama