2k-games-oznamili-akci-the-darkness-ii
Novinka 2K Games oznámili akci The Darkness II 

2K Games oznámili akci The Darkness II 

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 2. 2011 13:54
Reklama

Společnost 2K Games dnes odhalila pokračování first-person střílečky The Darkness, která si od nás v roce 2007, kdy vyšla, odnesla velmi hezkých osm bodíků z deseti možných. The Darkness II vytvoří kanadský tým Digital Extremes, autoři akce Dark Sector, PC verze střílečky Homefront nebo multiplayeru druhého Bioshocku. Studio se před lety spolupodílelo také na oblíbené sérii Unreal. Uvidíme, co změna vývojářského týmu přinese, první díl totiž vytvořili Švédové ze studia Starbreeze.

The Darkness II, hororová FPS založená na komiksech Top Cow Productions, vás opět vtělí do role mafiánského hitmana Jackieho Estacady, který vládne destruktivní silou Temnoty. Tvůrci slibují zajímavou hratelnost - díky speciálním schopnostem může hráč najednou sbírat a házet předměty po nepřátelích a zároveň ještě pálit ze dvou zbraní, což má přispět k originalitě celé hry. K vystoupení z konvencí současných stříleček pomohou také stylizované souboje světla a stínu, chytlavý a hluboký příběh z pera Paula Jenkinse a stylová forma zobrazení násilí. Grafiku oživí ručně kreslené noir prvky věrná komiksové předloze.

Hra vyjde na podzim na konzole PlayStation 3, Xbox 360 a premiérově i na PC. První obrázek zveřejnil zahraniční server IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama