ps3-mass-effect-2-vyuzije-engine-me3
Novinka PS3 Mass Effect 2 využije engine ME3

PS3 Mass Effect 2 využije engine ME3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 12. 2010 15:29 6
Reklama

Mass Effect 2 bude v nové verzi pro PlayStation 3 vypadat lépe než v té původní pro Xbox 360. Bioware totiž v portu použili engine, který bude nasazen až v Mass Effectu 3. „Jednou z prvních věcí, kterých si povšimnete, je vylepšená grafika,“ uvedl Jesse Houston, producent hry, v podcastu vývojářského studia Bioware. „Vytvořili jsme engine pro Mass Effect 3 a využili jej pro Mass Effect 2 na PS3. Vzali jsme tedy obsah, příběh a všechno ostatní, co tvořilo druhý díl, a vložili to do enginu připraveného pro trojku.“

„Šli jsme ale ještě dál. Například ovládání je lépe uzpůsobeno ovladači pro PS3. Implementovány byly také všechny patche a bugfixy,“ dodal Jesse Houston. Vedle toho bude Mass Effect 2 pro PlayStation 3 obsahovat také všechna vydaná hlavní DLC (Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory a Blood Dragon Armour) a speciální komiks, který uvede do děje nováčky a připraví některé rozhodnutí z jedničky (majitelé ostatních verzí si je přenesli díky importu uložených pozic).

Na závěr ještě dodejme, že Mass Effect 2 pro PlayStation 3 je už dokončený. Zbývá jej tak již jen vylisovat do podoby blue-ray disků. V Evropě bude jejich prodej spuštěn 21. ledna 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama