broken-sword-2-vyjde-na-iphone
Novinka Broken Sword 2 vyjde na iPhone

Broken Sword 2 vyjde na iPhone

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 12. 2010 11:32 2
Reklama

Adventury patří na zařízeních společnosti Apple k nejpopulárnějším herním žánrům. Není se tak co divit, že studio Revolution Software chystá pro obchod App Store po portu prvního dílu Broken Sword také jeho pokračování. „Původní Broken Sword se stal číslem jedna na App Store, byl nominován na ceny BAFTA a obdržel skvělá hodnocení jak od herních recenzentů, tak od obyčejných hráčů. Hra díky úpravě pro App Store získala úplně nové publikum,“ řekl Charles Cecil z Revolution Software. „Jsme nadšeni, že nyní můžeme odhalit remasterovanou verzi druhého dílu.“

Broken Sword: The Smoking Mirror - Remastered by pro iPhone, iPod Touch a iPad měl vyjít ještě před letošními Vánocemi. Hra bude oproti původní verzi vylepšená – vývojáři upravili grafiku, hezčí budou zejména obličejové animace. Lepší dojem zanechá i hudba. Zejména pro nováčky je určen systém nápovědy a speciální deník, potěší i různé achievementy a možnost ukládat hru napříč různými "izařízeními". Třešničkou na dortu pak má být komiks od Davea Gibbonse, který je známý jako spolutvůrce Watchmenů.

Příběh oblíbené adventury z roku 1997 se točí kolem tajemství starodávného mayského obsidiánu. Do pořádného průšvihu se přimotali staří známí hrdinové - novinářka Nico Collardová a její parťák George Stobbart. Čeká je dobrodružství na různých kontinentech, které je plné záhad a intrik. Oceňovaná adventura má parádní atmosféru, nabízí skvělou hratelnost. Snad se vše přenese i do nové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama