prvni-detaily-o-playstation-phone
Novinka První detaily o PlayStation Phone

První detaily o PlayStation Phone

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 10. 2010 08:25 12
Reklama

Už několikrát jste mohli slyšet/číst názory někoho z redakce na téma situace kolem nového handheldu od Sony. Vedle PSP 2, které bylo prozrazeno vývojáři Mortal Kombatu, jsme i my tipovali, že se nejprve objeví herní telefon a světe div se, už včera v noci se tak skutečně stalo. Na internetu se znovu začalo diskutovat o možném PSP telefonu, a abychom měli jistotu, že se nejedná o další z řady mylných spekulací, objevily se také první obrázky. Ty jsou podle nejmenovaného zdroje prezentací prototypu, neliší se ale prý od toho, jak bude celá sranda vypadat.

Co se týče specifikací, telefon poběží na operačním systému Android 3.0 a plně využije vlastní digitální distribuční platformu na stahování her a aplikací. Abyste si zahráli, budete si muset vystačit s 1GHz procesorem, 512 MB RAM, 1GB ROM a displejem s velikostí od 3,7 do 4,1 palce. Ovládání bude řešeno výsuvnou částí, na které naleznete d-pad a čtveřici známých tlačítek, a není jistě náhodou, že celý design nápadně připomíná poslední revizi PSP s označením Go.

Pokud se vám tedy PS Phone zalíbil a nemyslíte si, že ve své stávající podobě vypadá poněkud lacině, trpělivě čekejte na další zprávy. Zatím totiž není jasné, kdy se začne telefon prodávat. Názory se různí, a i když některé tipují už letošní Vánoce, my se přikláníme k mnohem realističtějšímu začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama