bohemia-interactive-si-upevnuje-pozici
Novinka Bohemia Interactive si upevňuje pozici

Bohemia Interactive si upevňuje pozici

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 9. 2010 14:42 4
Reklama

Cenami ověnčené nezávislé vývojářské studio Bohemia Interactive, autor žánr definujicích vojenských simulátorů Operace Flashpoint a Arma 2, s potěšením oznamuje, že se úspěšně sloučilo s vývojářskými týmy Altar Games (se sídlem v Brně) a Black Element Software (se sídlem v Praze) a dohodlo se na exkluzivní spolupráci s týmem Centauri Production (take se sídlem v Praze). Všechny čtyři týmy budou pracovat na samostatných i společných projektech pod hlavičkou Bohemia Interactive.

"U vývoje her nejvíce záleží na schopnostech, zkušenostech a nadšení vývojářů" tvrdí Marek Španěl, vedoucí týmu Bohemia Interactive. A dodává: "Toto sloučení posílí naše studio o velmi zkušené a talentované vývojáře ze tří schopných týmů Altar Games, Black Elementu a Centauri. Je to skutečný mezník v historii naší společnosti."

Vývojářské studio Bohemia Interactive je dobře známé svými vojenskými simulátory, zejména tituly Operace Flashpoint a Arma 2. Díky sloučení studíí navíc získá i množství talentovaných a zkušených tvůrců s bohatými zkušenostmi se žánry jako jsou strategie, akce, RPG a adventury. Altar Games, známé svými strategickými tituly Original War a UFO trilogií (UFO: Aftermath, UFO: Aftershock a UFO: Afterlight), Black Element s citem pro akci a RPG, který ukázali ve hrách Shade: Wrath of Angels a Alpha Prime, a v neposlední řade Centauri Production, což jsou talentovaní autoři specializujicí se na adventurní tituly jako je Gooka 1 a 2, Memento Mori a hry pro děti.

Tímto zásadním krokem se Bohemia Interactive stává jedním z největších nezávislých vývojářských studií v regionu. Idea Games zůstává i nadále partnerem Bohemia Interactive a bude týmu poskytovat pomoc při obchodních jednáních, marketingu, PR a právních službách. Studio Bohemia Interactive nedávno vydalo dva další tituly série Arma – samostatně hratelné rozšíření Arma 2: Operace Arrowhead a addon Arma 2: British Armed Forces.

Ty budou v blízké budoucnosti následovány titulem Carrier Command: Gaea Mission, akční hrou se strategickými prvky, vycházejicí ze stejnojmenné klasiky vydané v 80. letech. Bohemia Interactive bude i nadále podporovat, vylepšovat a rozšiřovat svoji cenami ověnčenou sérii vojenských simulátoru Arma. Více informací naleznete na nových internetových stránkách společnosti Bohemia Interactive - www.bistudio.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama