homefront-na-pc-vyviji-digital-extremes
Novinka Homefront na PC vyvíjí Digital Extremes

Homefront na PC vyvíjí Digital Extremes

Marek Švrkala

Marek Švrkala

19. 8. 2010 09:49 1
Reklama

Střílečku Homefront na PC připravuje studio Digital Extremes, pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 na ni pracují vývojáři z Kaos Studios, což už víme více než rok. Oznámení autorů PC verze je ale žhavou novinkou. Kanadské studio Digital Extremes má za sebou bohatou historii čítající podíl na několika dílech Unrealu nebo na multiplayerové části Bioshocku.

"Stavíme na skvělé hře, kterou tvoří tým Kaos Studios, a vylepšujeme ji o specifické vlastnosti PC," uvedl Frank De Lise z THQ. "PC hráči budou moci využívat dedikované servery a další komunitní služby, jako je třeba podpora klanů. Věříme, že základna hráčů first person stříleček na PC tyto služby ocení, stávají se totiž vzácnými."

V Homefront se přesunete do roku 2027, kdy Amerika opuštěna Spojenci čelí invazi Severokorejců. Na odpor se jim postaví poslední ozbrojený odpor, kterému budete velet právě vy. Střílečka nabídne single playerovou kampaň i žhavou multiplayerovou složku, více se dočtete v našem nedávném preview. Homefront vyjde na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 na začátku příštího roku. Koukněte na nové obrázky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama