spolecnost-ea-odhalila-darkspore
Novinka Společnost EA odhalila Darkspore

Společnost EA odhalila Darkspore

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 7. 2010 10:59 2
Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oznámila další hru vycházející ze světa příšerek Spore. Série se titulem Darkspore přesune k žánru akčních RPG. Projekt připravuje známé studio Maxis. „Darkspore je velké PC akční RPG zasazené do sci-fi světa. Není to rozšíření Spore, touto hrou jsme se pouze inspirovali a použili z ní některé technologie,“ řekla Lucy Bradshawová, generální manažerka Maxisu. „Tým zkombinuje různé prvky, aby vytvořil unikátní akční RPG.“

Autoři hru popisují jako dynamickou a rychlou akci, kde hráč bude bojovat za záchranu galaxie před zmutovanými příšerami a to buď v single playerové kampani, nebo v online kooperativním režimu až pro čtyři hráče. Další alternativou jsou multiplayerové arena bitvy. Hráč bude využívat vlastností pěti druhů genetických hrdinů ve třech různých třídách. Každého hrdinu si navíc bude moci do velké míry vylepšovat a upravovat, důležitá bude volba konkrétních jedinců do boje proti všemožným příšerám. Samotná akce podle prvních dojmů zahraničních novinářů lehce připomíná třeba Diablo, dojde tak i k oblíbenému lootování.

Na konferenci Electronic Arts byl zveřejněn první trailer, podívat se můžete rovněž na sadu prvních screenshotů a na nové oficiální webové stránky. Darkspore je v plánu pouze na PC a Mac, na pulty obchodů by se hra měla vydat v únoru příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama