mass-effect-jako-plna-hra-u-levelu-192
Novinka Mass Effect jako plná hra u Levelu 192

Mass Effect jako plná hra u Levelu 192

sleepless.

sleepless.

19. 5. 2010 21:33 89
Reklama

Končíme, vážení. Ať už jste naše mírné teasování brali jako nápovědu, nebo jste to správně identifikovali jako snahu plnou hru u příštího Levelu prostě jenom co nejvíc zpropagovat, byla odezva každopádně obrovská.

Abychom to však dále neprotahovali. Jako plnou hru u Levelu č. 192, který vychází 4. června, vám nabídneme parádní akční RPG Mass Effect od mistrů z BioWare s volitelnými českými a anglickými titulky a jedním balíkem stahovatelného obsahu (Bring Down the Sky).

Mass Effect jako plná hra u Levelu 192
i Zdroj: Hrej.cz

Správně vás tipovalo zhruba 70%, zbylých 30% přicházelo taktéž se zajímavými návrhy, kterými se necháme do budoucna inspirovat. Níže najdete jména tří šťastných, kteří vyhrávají roční předplatné Levelu, jak jsme slíbili.

Roční předplatné Levelu mají jisté:

David Chládek
Jiří Šubrt
Ivan Kamenský

A pozor, oznámením plné hry nic nekončí. Mass Effect, jakožto hra roku 2008, není jediným lákadlem příštího čísla Levelu. A není jím ani obsah dalšího papírového čísla, ani nabušené video DVD.

Připravujeme pro vás několik dalších překvapení, která vám blíže představíme příští týden. Dobré informace je totiž třeba dávkovat :) Snad jen můžeme naznačit, že to jsou překvapení hodnotná, která vám ušetří nemalý peníz při hraní dalších aktuálních her od EA a BioWare. A to by stačilo. To hlavní už nyní víte. Další informace budou příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama