world-of-warcraft-pobezi-take-na-ipadu
Novinka World of Warcraft poběží také na iPadu

World of Warcraft poběží také na iPadu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2010 18:06 1
Reklama

Zajímavý obrázek dnes na svém blogu zveřejnil Dave Perry, známý to vývojář (Earthworm Jim, MDK nebo Messiah) a dnes hlavně ředitel a jeden ze zakladatelů projektu Gaikai, který chce přinést streamované hraní na podobném principu jako známější služba Onlive. Perry ukázal snímek ze hry World of Warcraft běžící na iPadu.

„Toto je World of Warcraft streamovaný ze serveru Gaikai přes obyčejnou Wifi. Jsme velmi potěšeni tím, co všechno se streamováním dobře funguje a se vzrůstajícím výkonem našich serverů se vše pokusíme zvládnout s každým herním žánrem a na jakémkoli herním zařízení,“ uvedl Dave Perry. „Hra je v rozlišení 1024x768, je velmi ostré. Foto je z mého iPhonu. Díky překládání všech vstupů z iPadu speciálním systémem na našem serveru, můžeme změnit ovládání z čehokoliv na cokoli,“ uvedl dále Perry s tím, že brzy ukáže ještě více. 

Služba rozhodně vypadá velmi nadějně. Doba, kdy ti největší nadšenci budou moci hrát populární WoWko na záchodě nebo ve vaně třeba pomocí iPadu, se tak stále přibližuje. Více informací o technické stránce služby Gaikai včetně videa naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama